The Local Food Hall

Onze ambitie is een toonaangevende, duurzame indoor Local Food Hall te realiseren in de plint van The Urban Tree Village.
Dit onmisbare concept voor ‘Big city life’ wordt voor lokale bewoners, bezoekers + toeristen de uitgekozen plek om heerlijk rond te lopen en te genieten van verschillende gerechtjes.

De ondernemers zullen uitgezocht worden om hun eerlijke gerechten, die voor je neus worden bereid met lokale, duurzame ingrediënten. Het aanbod verandert regelmatig dus je kunt bij elk bezoek weer nieuwe (wereld)keukens ontdekken. Van sushi tot frozen yoghurt en van veganistische hartige taartjes tot authentieke Vietnamese gerechten: je komt gegarandeerd aan je trekken.

Eten verbroedert.

Proef, zie en ruik bij de échte keukens.

Alle wereldculturen en spirituele overtuigingen geven eten een diepere betekenis. ‘Voedsel, eten, voedsel bereiden: het heeft allemaal een krachtige symboolfunctie’

Met onze eetgewoontes drukken we onze opvattingen uit. Maaltijden staan voor kansen om samen te zijn, momenten om te verzoenen en banden te verstevigen’ Zo vormt voedsel ook een sociale schakel. En waar voedsel voor de maag is, is geestelijk voedsel niet ver weg.

Het leuke aan dit concept is dat de ruimtes blanco worden aangeboden aan de ondernemers (wel met een standaard look) maar dat de eigenaren hier een eigen twist aan kunnen geven. Dit maakt The Urban Food Hall een unieke en culinaire ervaring waar je lekker kunt neerstrijken voor een drankje of een hapje .

‘Samen eten verzacht verdriet en versterkt vreugde.’

Lees meer