Skip to main content

Moderne 3 generaties community in een bruisende stad!

Wonen, niet alleen in prachtig, duurzaam gebouwd complex maar ook onderdeel bent van een ‘shared living’ community. Dit door gebruik van- maar ook verantwoordelijkheid voor gemeenschappelijke zaken als bijv. elektrische vervoer, gedeelde keuken, lounge area, bibliotheek, creatieve ruimtes, wasserette faciliteit, indoor pool, gym, grote tuin en co-working space. Dit is ons idee van shared living.

We ontwikkelen niet alleen een bouwproject, maar daarvoor ook een nieuwe vorm van eigendom en gebruik. Of eigenlijk een heel oude: de coöperatie. Historisch gezien komen coöperaties tot bloei wanneer de overheid en de markt het laten afweten. Op zo’n moment organiseren mensen zichzelf om op passende wijze in hun belang en behoefte te voorzien.
Dat is nu ook de situatie op de woningmarkt in grote steden in Nederland. Shared living zien wij als een goede oplossing tegen het probleem waar duizenden mensen in de samenleving tegenaan lopen.

We bouwen duurzame appartementen, waar je zo in kunt trekken. En er weer uit, naar een groter of kleiner appartement binnen het complex. We investeren in wat duurzaam moet zijn, en geven ruimte voor wat flexibel moet blijven.

Om dit te kunnen realiseren, richten we een wooncoöperatie op. Dat is nodig om anders te ontwikkelen, maar ook anders te exploiteren en gebruiken. We werken zonder winstoogmerk en speculatie aan wonen als gebruiksgoed. Alleen zo kunnen we onder andere voor shared living de voorwaarden garanderen voor de beoogde kwaliteit, betaalbaarheid en duurzaamheid.